AN UNBIASED VIEW OF مجله خبری

An Unbiased View of مجله خبری

An Unbiased View of مجله خبری

Blog Article

او اضافه کرد: «این خیلی مهم است زیرا ما پس از چندین ماه مذاکره دوباره توانستیم دوباره روابط را برقرار کنیم.»

آلمان راهبرد نوسازی صنعت دفاعی و امنیتی خود را با شتاب پیش می‌برد

رئیس و نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، صبح امروز (یکشنبه) با حضور در حسینیه امام خمینی(ره) با حضرت آیت الله خامنه ای رهبر انقلاب اسلامی دیدار کردند.

رسانه صهیونیستی نوشت: انتخاب مسعود پزشکیانِ اصلاح طلب به عنوان رئیس جمهور، موضع ایران در قبال اسرائیل را تغییر نخواهد داد.

بر اساس بیانیه وزارت خارجه پرتغال که روز پنجشنبه منتشر شد، افراد آزادشده شامل ۵ خدمه هندی، یک فیلیپینی و یک خدمه استونیایی از کشتی «ام‌اس‌سی اِریز» هستند که روز پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ماه آزاد شدند. یک خدمه هندی دیگر نیز پیشتر آزاد شده بود.

مقامات ارشد ایالات متحده: ایران در حال پیشبرد یک جنبه کلیدی ساخت بمب هسته‌ای است

[۶] قصد بنیانگذاران آن ارائه کار و خدمات اجتماعی بود. بعداً، زمانی که ویراستاران به دنبال فسخ تعهدات خود با ناشر اصلی مجله آلکس لورن برآمدند، مجله را خریدند و در سال ۱۹۹۶ نام آن را به وایس تغییر دادند.[۷]

او همچنین گفته بود که سه دسته مسائل وجود دارد؛ بازرسی‌ها، مسائل باقی مانده و اقدامات داوطلبانه‌ای که ایران می‌تواند انجام دهد.

ویدیویی از یک نمایشگاه دار منتشر شده که با خشم از آزادسازی واردات خودرو می گوید و نگران تامین ارز آن است و از وزیر صنعت می پرسد که وقتی خودرو اروپایی ارزان بیاید ...

حسین امیرعبدالهیان همچنین ادعا کرده بود این کشتی که رادار خود را در آب‌های سرزمینی ایران خاموش کرده و امنیت دریانوردی را به «خطر» انداخته بود، در توقیف قضائی قرار دارد، اما همه خدمه آن «با نگاهی انسانی آزاد شده‌اند».

حال آنکه دولت کومور حاکمیت فرانسه بر مایوت را به رسمیت نمی‌شناسد و قطعنامه‌های سازمان ملل نیز حاکمیت کومور بر این جزیره را تایید کرده است.

در ۱۵ مه ۲۰۲۳، شرکت رسانه‌ای وایس مدیا رسماً با اعلام ورشکستگی تقریباً تمام دارایی خود را به فروش here گذاشت و کنسرسیومی از وام دهندگان از جمله سرمایه‌گذاری فورترس، در کنار مدیریت سرمایه سوروس و مونرو کاپیتال ۲۲۵ میلیون دلار برای کل دارایی وایس مدیا پیشنهاد کردند.[۴]

کره شمالی که به طور رسمی به عنوان جمهوری دموکراتیک خلق کره شناخته می‌شود، از سال ۲۰۰۶ تاکنون تحت تحریم‌های سازمان ملل قرار دارد و این تحریم‌ها در طول سال‌ها با هدف کاهش بودجه برای برنامه‌های موشکی و هسته‌ای این کشور تشدید شده است.

محمدجواد ظریف در جریان انتخابات ریاست جمهوری انتقادهای تندی را در تلویزیون نسبت به قانون اقدام راهبردی مجلس در حوزه هسته ای مطرح کرد ...

Report this page